hosyn مهمان ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان سلام .من کاملا تازه کار هستم.ومیخام داخل طرح یا نوشته را در آرت کم خراشکاری کنم.لطفا راهنمایی کنید...باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alishorakaei مهمان ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان سلام .من کاملا تازه کار هستم.ومیخام داخل طرح یا نوشته را در آرت کم خراشکاری کنم.لطفا راهنمایی کنید...باتشکر سلام دوست عزیز اولاً که سؤالتون رو درست متوجه نشدم من خودمم خیلی وقت نیست کار سی ان سی رو شروع کردم و تقربباً تازه کارم . ولی اگه بخوای این ایمیل منه تو یاهو ادد کن شاید بتونم بهت کمک کنم a_Shorakaei12@yahoo.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lachin مهمان ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز اولاً که سؤالتون رو درست متوجه نشدم من خودمم خیلی وقت نیست کار سی ان سی رو شروع کردم و تقربباً تازه کارم . ولی اگه بخوای این ایمیل منه تو یاهو ادد کن شاید بتونم بهت کمک کنم a_Shorakaei12@yahoo.com دوست عربر بهتر نبود اینجا کمکش میکردی شاید ما هم استفاده ببریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زرین چوب مهمان ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان سلام .من کاملا تازه کار هستم.ومیخام داخل طرح یا نوشته را در آرت کم خراشکاری کنم.لطفا راهنمایی کنید...باتشکر سلام دوست عزیز - من هم سؤالتون رو درست متوجه نشدم - شاید منظورتون این است که بین خطوط را خط دار کردن و حک زدن باشد . تو آرت کم از کزینه vector clipping استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.