Roohollah مهمان ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام من یک استپ موتور رو با یک درایور میکرو استپ را اندازی کردم موتور سه فاز و آمپر مصرفیش 5.8 آمپر میکرو استپ رو روی 5.7 آمپر(Peak) تنظیم کردم ولی موتور موقع کار کردن خیلی داغ میشه اللخصوص توی دورهای آروم طوری که اگه دست بگذاری دستت میسوزه حتی درایور رو روی 4.6 امپر هم که تنظیم کنی باز همین طوریه میخواستم ببینم این داغ کردن موتور عادیه؟ یا یه جای کار ایراد داره در ضمن تعداد تقسیمات درایور یا همون رزولوشن رو روی 25600 گذاشتم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iNano مهمان ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام خیر این بالا رفتن دمای زیاد اصلا عادی نیست و همچنین مضر رنج جریان شما باید مساوی با بیشتر از جریانی نامی نوشته شده روی موتور باشه در ضمن اگر موتور و درایو هر دو از یک شرکت نباشند گاها این قبیل مشکلات هم پیش میاد موتور-درایو شما چه مارکی هستش؟ مطمئنی که موتورت ac هستش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roohollah مهمان ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلام آقا ممنون که جواب دادید موتور AC نیست موتور استپر 3 فازه شرکت Leadshine درایور هم همین طور و دقیقا همون درایوری که خود leadshine برای موتور پیشنهاد داده http://www.leadshine.com/productdetail.aspx?type=products&category=stepper-products&producttype=3-phase-stepper-motors&series=573S&model=573S15 منبع تغذیه موتور 36VDC ، توی دیتا شیتش زده با 45V DC کار میکنه مال این میتونه باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iNano مهمان ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سایت که گزاشتی باز نمیشه اما تو همون رنج گفته شده تغذیه تعمال کنید و همچنین رنج جریانی را کم تر انتخاب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.