hamedf1363 مهمان ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام برای 1 دستگاه 1.5×1 کار چوب می خواستم بذونم چه کنترلری مناسبه و چه موتور و درایوی ؟؟؟؟ خواهشاً جایی یا سایت برام معرفی کنین برای تهیه تجهیزات فوق! که خدمات پس از فروش مناسبی داشته باشند! ممنون! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ampoursha مهمان ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ سلام برای اول کار رادونیس و مچتری به سایتزیرمراجعه فرمایید: http://www.radonix.com/ دررابطه با قطعات جای خاصی رو نمیتونم معرفی کنم ولی تهران حوالی سعدی-ناظم الاطباء، لاله زار، شادآباد مراجعه کنید حتماً به نتیجه میرسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qwert مهمان ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بهترين راحت ترين كنترلر مچ تري چون خوب متوني كنترل ومديريت كني هزينه اش پايين خريد تجهيزات دست دوم ميدان شوش وشاداباد ولوازم مكانيكي نوع ناظم الاصبا جنوبي اقاي اسكويي هر چي بخواي دارم من دستگاه درست كردم همه از انجا خريدم برا كنترلتر اگه خواسته مچ تري با سيستم سيم بندي كامل دارم 09192563918 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
laserdotnet مهمان ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ لطف می کنید آدرس دقیق مغازه های تجهیزات دست دو میدان شوش و شادآباد رو بزارید ، با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfankabin مهمان ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.اگه هنوز کنترلر مچ تری رو دارید کاتالوک یا اطلاعاتش رو ارسال کنید و اینکه نو هست یا دست دوم به اضافه قیمت.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa63 مهمان ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ سلام ایا در مورد قطعات الکترونیکی ضمانتی در مورد کارکردشون هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.