ampoursha مهمان ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ این پست ویرایش گردیده، به علت: نرم افزار کرک شده جایگزین نرم افزار بدون کرک شده است. نرم افزار فتو گراو مخصوص تهیه فایل تصویری جهت خروجی دستگاه لیزر می باشد. آموزش ورژن قبلی این نرم افزار را می توانید در لینک زیر مشاهده نمایید: http://forum.cnczone.ir/showthread.php?275-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%AD%DA%A9-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B3%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1-co2 روش نصب: - فایل را دانلود نمایید. - فایل setup.exe را از حالت فشرده خارج نمایید و آن را نصب کنید. - در هنگام نصب در محل درخواست سریال (0001-030-902785) وارد نمایید.(در فایل دانلودی نیز موجود است.) لینک دانلود (حجم کل: 60 مگابایت): http://forum.cnczone.ir/storage/SoftWare/PhotoGrav-303-CNC-Zone-Setup.rar ضمناً در ویندوز 8 نیز تست گردید، این نرم افزار در تمامی نسخه های 64 بیت و 32 بیت قابل اجرا است. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ampoursha مهمان ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ نرم افزار فتو گراو به صورت پورتیبل: این نسخه از این نرم افزار توسط کرکر با حجم کمتری ارائه شده است و در امکانات این نرم افزار نسبت به نسخه نصبی هیچ تغییری به وجود نیامده hsj. - تنها مزیت این نسخه این است که به نصب کردن نیازی ندارد. - حجم کمتری دارد (به علت حذف فایلهای نمونه و فایل پی دی اف راهنما) فقط کافی است فایل را از حالت فشرده خارج نمایید و آن را اجرا نمایید. البته توجه نمایید که در اولین بار اجرا تعدادی فایل و شاخه در کنار این فایل بوجود می آید از این لحاظ فایل را در یک فولدر جدا گانه قرار دهید. لینک دانلود (حجم کل: 21 مگابایت): http://forum.cnczone.ir/storage/SoftWare/PhotoGrav-303-CNC-Zone-Portable.rar ضمناً در ویندوز 8 نیز تست گردید، این نرم افزار در تمامی نسخه های 64 بیت و 32 بیت قابل اجرا است. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ampoursha مهمان ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ نرم افزار ها به صورت کرک شده آپدیت و فول اکتیوت شدند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsa58 مهمان ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ اقا بازم دمتون گرم خیلی هم عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saghi مهمان ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ دوستان یه سوال.....من تازه مشغول به کار شدم ولی فقط فایل ai به دستگاه لیزر دادم.....این عکس بیت مپ و چطور به دستگاه بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرتیسان مهمان ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ سلام جناب پور شاه میخواستم در باره استفاده از نرم افزار فتوگراو سوال بپرسم و اینکه برای حک روی چوب چه کارهایی باید انجام دهیم ممنون میشم راهنمایی کنید کار با این نرم افزار رو بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sadeq Khodadadi مهمان ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ با اجازه جناب پورشاه، کار کردن با این نرم افزار خیلی راحته برای همین من چند تا عکس از مراحل کار با این نرم افزار را برایتان گذاشتم لطفا آنها رو ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedram966 مهمان ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ سلام لینک ها خراب هستند و باز نمیشوند، لطفا درستش کنید، ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2195 مهمان ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام.لینک ها خراب هستند.لطفا اصلاح کنید.تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehr39 مهمان ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۷ لینک خرابه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهمان ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ سلام وقت بخیر سال نو مبارک من میخام عکس روی سنگ گرانیت حک کنم نرم افزار رو هم دانلود کردم ولی روی ویندوز 10 نصب نمیشه لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون دمتون گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.